Animal Event 2018

Hierbij een kort verslag over dit landelijk bekende evenement. Dit jaar was de opzet anders dan in de vorige jaren, waardoor het geheel voor de bezoeker er niet duidelijker op was geworden. De blokhutten voor de rasverenigingen waren absoluut leuk, de banner van de Raad liet een getekende kopstudie van een Field zien. Het aantal passanten was op alle drie de dagen niet overweldigend. Toch zijn er een aantal bezoekers geweest die absoluut interesse in ons ras hadden. Tot op heden hebben twee ervan zich daadwerkelijk op de wachtlijst laten zetten.  

Animal event 2018 1              Animal event 2018 4          Animal event 2018 2

De stand was op vrijdag bemenst door Mariska Vijvers-Roosink en Carel Canta.  Ans en Jan Westerink op zaterdag, met Mariska als achterwacht omdat zij ook op de stand van de Raad (Youth) moest zijn. Op zondag zijn het Ingrid Rijnbrand, haar zoon Dion en Ellen Canta-Zintel geweest.

Mede door het mooie weer is dit een geslaagd event geworden. Door de grote variatie in het gebodene kwamen hier veel mensen op af en is het een relatief goedkope manier om je ras te kunnen laten zien. Opmerkingen als: …’een Field Spaniel?, nog nooit van gehoord’ werden regelmatig gehoord. 

Al met al is het promoten van de Field Spaniel op deze drie dagen ruimschoots gerealiseerd! 

Contact

Mocht u nadere info wensen omtrent de vereniging of de Field Spaniel, dan kunt u een e-mail sturen aan:  info@fieldspaniel.nl

 

logo fscn

Op ontdekkingstocht

Op ontdekkingstocht

Kiekeboe

Kiekeboe

Aan de wandel

Aan de wandel