Activiteiten in 2021

Op woensdag 24 februari 2021 om 20.00 uur is de Algemene Leden Vergadering digitaal gehouden.

Wij hopen in 2021 weer een KCM te kunnen organiseren en hebben 13 juni 2021 als nieuwe datum staan. Inmiddels hebben alle clubleden een e-mail ontvangen met een uitnodiging en het inschrijfformulier voor de KCM en de juniorhandling. Wij blijven doorgaan met de voorbereidingen en houden steeds in de gaten wat dan wel of (helemaal) niet zou kunnen.  Het inschrijfformulier kunt u ook hier downloaden.

 

6 Field pups geboren

GEBOORTEBERICHT

Op 12 maart zijn er zes Field Spaniel pups geboren. 

Moeder is Bo, vader is kamp. Faith for Ever of the Fields Society.

Dit nest voldoet aan de eisen zoals gesteld in het VFR van de Field Spaniel Club Nederland.

De pups zullen een nieuw huis vinden aan de hand van de wachtlijst van de vereniging. Zoals u zult begrijpen zijn al deze pups besproken.

Foto hieronder moeder Bo met de pups:

2021 03 12 pups Bo en Fonne

Foto hieronder de pups:

2021 03 12 pups Fonne en Bo

 

Herfstwandeling 2020

Het was gezellig en wat hebben we genoten. Kasteel Doorwerth, een prachtige locatie. Begonnen met een kop koffie met gebak. Daarna heerlijk gewandeld en we hebben het droog gehouden! De lunch was prima verzorgd, de soep en plank met lekkers was een succes. Helaas was het dit keer in een afgeslankte vorm. 

2020 10 03 groepsfoto herfstwandeling   

Meer foto's zijn te zien in FOTO'S

35 jaar FSCN

Ter gelegenheid van het 35 jarig bestaan van de FSCN is een "SPECIAL" Fieldish Magazine uitgebracht. Klik hier om naar de pagina van ons clubblad te gaan.

Jubileum FM 2020 35 jaar voorpagina

Herfstwandeling 2019

Op zondag 06 oktober 2019 was de herfstwandeling in Zoetermeer. Ontvangst en een heerlijke, maar ook gezellige lunch bij de "Happy Moose". Tussendoor een wandeling gemaakt in wandelgebied "Balijbos".  Het was, zoals altijd, weer een super gezellige dag!

11

Meer foto's in de fotomap

Facebook

Voor leden, sponsoren en geïnteresseerden in de Field Spaniel:

Facebook logo

Word ook lid van onze besloten Facebook pagina Field Spaniel Club Nederland!

Boek: "De Field Spaniel"

In 2018 is het nieuwe boek over de Field Spaniel gepresenteerd. Dit 172 pagina’s tellende boek met een fraaie harde kaft en in full colour gedrukt, is geschreven door Ellen Canta-Zintel, de lay-out is verzorgd door Josien van der Ree.

Boek De Field Spaniel klein

Dit boek vertelt over het ontstaan van dit unieke ras, maar ook wordt er aandacht besteed aan alles wat voor de eigenaar van een Field Spaniel van belang kan zijn. Dit boek is een bron van informatie voor een ieder die geïnteresseerd is in dit ras. Of u nu overweegt een Field Spaniel aan te schaffen, fokker, eigenaar, of zijdelings bij dit ras betrokken bent, dit boek omvat alle aspecten van deze bijzondere spanielvariëteit en is mede daardoor een absolute ‘must have’. De prijs van het boek is €19.95, exclusief verzendkosten (voor Nederland € 5.55 en voor België € 9,50)

U kunt het boek bestellen door het totale bedrag zijnde, € 25.50 voor Nederland en € 29,45 voor België, over te maken op rekeningnummer NL 62 ABNA 06 44 55 37 74 t.n.v. C.C. Canta of op NL65 ABNA 04 58 44 93 26, t.n.v. Field Spaniel Club Nederland. In beide gevallen onder vermelding ‘boek De Field Spaniel’. Vergeet niet uw naam en adres bij de overboeking te vermelden!

Contact

Mocht u nadere info wensen omtrent de vereniging of de Field Spaniel, dan kunt u een e-mail sturen aan:  info@fieldspaniel.nl

 

logo fscn

Op ontdekkingstocht

Op ontdekkingstocht

Kiekeboe

Kiekeboe

Aan de wandel

Aan de wandel