ALV 2019

Op zondag 14 april 2019 was de Algemene Leden Vergadering bij de Apeldoornse Kynologen Club. Na de vergadering was er een goed verzorgde lunch waarna degene die dat wilden met hun of een geleende hond deel konden nemen aan een gehoorzaamheid/behendigheidstraining.

190414 1410c FSCN ALV 2019

Facebook

Voor leden en sponsoren:

Facebook logo

Word ook lid van onze besloten Facebook pagina Field Spaniel Club Nederland!

Activiteiten in 2019 - 2020

Op zondag 06 oktober 2019 is de herfstwandeling. Opgeven kan tot en met 30 september 2019: zie Fieldish Magazine

Op zondag 29 maart 2020 is de Algemene Leden Vergadering bij KC Apeldoorn, Polderweg 5, 7327 GX Apeldoorn. Wij mogen opnieuw gebruik maken van deze schitterende accommodatie!

Op zondag 14 juni 2020 is de Kampioenschapsclubmatch (KCM) onder voorbehoud van goedkeuring door de Raad van Beheer.

Reserveer deze datums in uw agenda!

Clubwijn

In de aanbieding hebben wij:

Wijn rood   Wijn Rosé   Wijn wit

1 doos rosé en 2 dozen rode wijn. Per doos te koop voor € 40,00

1 doos witte wijn voor € 32,50

Ook hebben wij nog 2 flessen rosé, samen voor € 15,00 en 5 flessen rood samen voor € 35,00

zie voor bestelinformatie de clubwinkel op deze site

Herfstwandeling 2018

Op zondag 07 oktober 2018 was de herfstwandeling in het Speulder- en Sprielderbos te Drie. Ontvangst was bij "Het Boshuis" te Drie met een heerlijke kop koffie/appelgebak en de wandeling werd daar ook afgesloten met een gezellige en heerlijk lunch. Het was weer een super gezellige dag!

15.10

Meer foto's in de fotomap

Boek: "De Field Spaniel"

Na afloop van de kampioenschapsclubmatch op 10 juni jl. is het nieuwe boek over de Field Spaniel gepresenteerd. Dit 172 pagina’s tellende boek met een fraaie harde kaft en in full colour gedrukt, is geschreven door Ellen Canta-Zintel, de lay-out is verzorgd door Josien van der Ree.

Boek De Field Spaniel klein

Dit boek vertelt over het ontstaan van dit unieke ras, maar ook wordt er aandacht besteed aan alles wat voor de eigenaar van een Field Spaniel van belang kan zijn. Dit boek is een bron van informatie voor een ieder die geïnteresseerd is in dit ras. Of u nu overweegt een Field Spaniel aan te schaffen, fokker, eigenaar, of zijdelings bij dit ras betrokken bent, dit boek omvat alle aspecten van deze bijzondere spanielvariëteit en is mede daardoor een absolute ‘must have’. De prijs van het boek is €19.95, exclusief verzendkosten (voor Nederland €5.25).

U kunt het boek bestellen door het totale bedrag zijnde, € 25.20, over te maken op rekeningnummer NL 62 ABNA 06 44 55 37 74 t.n.v. C.C. Canta of op NL65 ABNA 04 58 44 93 26, t.n.v. Field Spaniel Club Nederland. In beide gevallen onder vermelding ‘boek De Field Spaniel’.

KCM 2018

Op zondag 10 juni 2018 is de Kampioenschapsclubmatch geweest bij KV Waalwijk. De foto's staan in FOTO'S en de keuringsuitslagen zijn te vinden in OVERIGE INFO.

IMG 8613     IMG 8420

Animal Event 2018

Hierbij een kort verslag over dit landelijk bekende evenement. Dit jaar was de opzet anders dan in de vorige jaren, waardoor het geheel voor de bezoeker er niet duidelijker op was geworden. De blokhutten voor de rasverenigingen waren absoluut leuk, de banner van de Raad liet een getekende kopstudie van een Field zien. Het aantal passanten was op alle drie de dagen niet overweldigend. Toch zijn er een aantal bezoekers geweest die absoluut interesse in ons ras hadden. Tot op heden hebben twee ervan zich daadwerkelijk op de wachtlijst laten zetten.  

Animal event 2018 1              Animal event 2018 4          Animal event 2018 2

De stand was op vrijdag bemenst door Mariska Vijvers-Roosink en Carel Canta.  Ans en Jan Westerink op zaterdag, met Mariska als achterwacht omdat zij ook op de stand van de Raad (Youth) moest zijn. Op zondag zijn het Ingrid Rijnbrand, haar zoon Dion en Ellen Canta-Zintel geweest.

Mede door het mooie weer is dit een geslaagd event geworden. Door de grote variatie in het gebodene kwamen hier veel mensen op af en is het een relatief goedkope manier om je ras te kunnen laten zien. Opmerkingen als: …’een Field Spaniel?, nog nooit van gehoord’ werden regelmatig gehoord. 

Al met al is het promoten van de Field Spaniel op deze drie dagen ruimschoots gerealiseerd! 

Contact

Mocht u nadere info wensen omtrent de vereniging of de Field Spaniel, dan kunt u een e-mail sturen aan:  info@fieldspaniel.nl

 

logo fscn

Op ontdekkingstocht

Op ontdekkingstocht

Kiekeboe

Kiekeboe

Aan de wandel

Aan de wandel