Inschrijfformulieren KCM 2024

KCM inschrijfformulier en inschrijfformulier juniorhandling

20.134

Inschrijving: Voor het secretariaat en de penningmeester is het heel prettig als u het formulier zo snel mogelijk invult, instuurt en de kosten die verbonden zijn aan deelname aan deze dag, gelijktijdig bij het inschrijven betaald. Het inschrijfformulier mag u digitaal verzenden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Belangrijk is om aan te geven hoeveel honden u inschrijft maar ook dat u aangeeft met hoeveel personen u aan de lunch wilt deelnemen. Op het inschrijfformulier staan verschillende prijzen voor de lunch aangegeven. Voor personen uit een en hetzelfde gezin, die geen lid zijn van de vereniging gelden de prijzen zoals aangegeven voor niet leden.
Net als andere jaren zal ook dit jaar weer een ‘Junior Handling’ georganiseerd worden, na de eindkeuring. Bij Junior Handling loopt het kind met de hond een ronde door de ring. Deelname hieraan is kosteloos. Graag de naam van het kind en de leeftijd vermelden maar ook of de vereniging moet zorgen voor een extra hond. Er zijn altijd honden te ‘leen’, die gewend zijn aan kinderen, zodat als er meerdere kinderen deel uitmaken van een gezin ook de andere kinderen mee kunnen doen. Alle kinderen tot en met 12 jaar kunnen deelnemen.

Locatie:  Het prachtige terrein van de Kynologenclub Zwolle,  Huub van Doornestraat 17, 8013 NR Zwolle.

Waarom een Kampioenschapsclubmatch (KCM)?
In de eerste plaats organiseren wij een dergelijk evenement omdat het altijd weer een ‘feest der herkenning’ is van Fieldliefhebbers onder elkaar, zoals een van de leden dat ooit eens opmerkte. Nest broers- en zussen, de ouderdieren en hun bazen zien elkaar bij deze gelegenheid weer eens terug. Nog los daarvan; het is en blijft heel bijzonder om zoveel Field Spaniels bij elkaar te zien.
Bij de KCM worden de ingeschreven honden gekeurd op hun uiterlijk en gangwerk maar natuurlijk ziet de keurmeester ook een stukje van het karakter van de hond terug aan de hand van de wijze waarop hij zich gedraagt in de ring. Een rasvereniging, zoals de Field Spaniel Club Nederland behartigt de belangen van, zoals in ons geval, de Field Spaniel. Het uiterlijk van de Field Spaniel staat nauwkeurig omschreven in de ras standaard, zoals die in Engeland is opgesteld en wereldwijd erkent wordt. (Behalve in Amerika) Iedere fokker zal proberen het omschreven ideaalbeeld zo dicht mogelijk te benaderen.

Keurmeester is de heer Hans Stigt. 

Hans Stigt

Door op zijn foto te klikken krijgt u meer informatie over keurmeester Hans Stigt.

We zien u en uw Field Spaniel graag in Zwolle op 9 juni!

Contact

Mocht u nadere info wensen omtrent de vereniging of de Field Spaniel, dan kunt u een e-mail sturen aan:  info@fieldspaniel.nl

 

logo fscn

Op ontdekkingstocht

Op ontdekkingstocht

Kiekeboe

Kiekeboe

Aan de wandel

Aan de wandel