Herfstwandeling 2023

 23.50

Alle foto's staan in de map foto'sWilt u een originele foto, stuur dan een e-mail met het fotonummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten in 2024

Zondag 24 maart 2024: Algemene Ledenvergadering (online via Teams).
Zondag 09 juni 2024: Kampioenschapsclubmatch.
Noteer deze dagen vast in uw agenda.

Clubdag 2023

De FSCN clubdag 2023 was gehouden bij "Ben at work" te Ingen een plaatsje in de Betuwe op zondag 11 juni 2023.
Foto's gemaakt door Cees van Hoogdalem zijn te vinden op PICTURE MY DOG en in de fotomap Clubdag 2023

2023 04 14 Jack van Marjolein in actie 2

 

 

Erevoorzitter: Dhr. C.C. (Carel) Canta

Op 02 april 2023 tijdens de Algemene Ledenvergadering is de heer C.C. (Carel) Canta benoemd tot Erevoorzitter van de Field Spaniel Club Nederland.

2023 04 02 oorkonde Carel           2023 04 02 ALV 9 Carel groot

Herfstwandeling 2022

Klik op onderstaande foto voor meer foto's en het verhaal en klik HIER voor de fotomap op deze website.

2022 10 16 Groepsfoto herfstwandeling 2022

Heeft u een leuke foto?

Vaak zien we hele mooie foto's voorbij komen op onze facebookpagina en er zijn er ongetwijfeld nog veel op uw telefoon, fototoestel of computer. Wilt u die met ons delen? Graag de naam van uw hond erbij vermelden, dan krijgen wij een mooi bestand met foto's voor onze prachtige Fieldish Magazines. Wij kunnen geen plaatsing beloven in het volgende of daarop volgende magazine, omdat de redactie keuzes moet maken. Foto's (in goede kwaliteit) mogen verzonden worden aan:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Lot verkleind Lot en Annabel verkleind

 

Facebook

Voor leden, sponsoren en geïnteresseerden in de Field Spaniel:

Facebook logo

Word ook lid van onze besloten Facebook pagina Field Spaniel Club Nederland!

Boek: "De Field Spaniel"

In 2018 is het nieuwe boek over de Field Spaniel gepresenteerd. Dit 172 pagina’s tellende boek met een fraaie harde kaft en in full colour gedrukt, is geschreven door Ellen Canta-Zintel, de lay-out is verzorgd door Josien van der Ree.

Boek De Field Spaniel klein

Dit boek vertelt over het ontstaan van dit unieke ras, maar ook wordt er aandacht besteed aan alles wat voor de eigenaar van een Field Spaniel van belang kan zijn. Dit boek is een bron van informatie voor een ieder die geïnteresseerd is in dit ras. Of u nu overweegt een Field Spaniel aan te schaffen, fokker, eigenaar, of zijdelings bij dit ras betrokken bent, dit boek omvat alle aspecten van deze bijzondere spanielvariëteit en is mede daardoor een absolute ‘must have’.  Voor het bestellen van het boek ga naar Field Spaniel Club Nederland - Clubwinkel 

Contact

Mocht u nadere info wensen omtrent de vereniging of de Field Spaniel, dan kunt u een e-mail sturen aan:  info@fieldspaniel.nl

 

logo fscn

Op ontdekkingstocht

Op ontdekkingstocht

Kiekeboe

Kiekeboe

Aan de wandel

Aan de wandel