Juniorhandling KCM 2018

HALLO MEISJES EN JONGENS,

Hieronder een berichtje dat speciaal voor jullie bedoeld is.

Juniorhandling 2 2016

Op 10 juni is de clubdag van de Field Spaniel Club Nederland. Op deze dag is er een wedstrijd, een kampioenschapsclubmatch heet dat, waaraan alle Field Spaniels mee kunnen doen. Jullie vader of moeder laten dan in een ring zien hoe mooi de hond kan lopen en staan. Een keurmeester bekijkt dit allemaal en uiteindelijk wint er één hond.

Daarna zijn jullie aan de beurt en ga je de ring in met je eigen hond. Of met een hond die je even van iemand anders mag lenen. Jullie doen dan precies hetzelfde als wat al die grote mensen gedaan hebben. Ook voor jullie is er een keurmeester en die bepaald wie van jullie het leukst met zijn hond omgaat. Die jongen of meisje krijgt een eerste prijs. Natuurlijk zijn er voor alle deelnemers prijzen beschikbaar.

Wat moet je doen? In de eerste plaats moet je naam, leeftijd en de naam van de hond opgegeven worden. Heel belangrijk om te weten is ook, of je zelf een hond hebt om mee te lopen of dat je er eentje moet lenen.

Verder kun je thuis al eens oefenen met je hond zodat hij netjes met je meeloopt en als jij dat wilt mooi gaat staan. Je kunt hem ook alvast eens goed borstelen, zodat hij er mooi uitziet.

Doe je mee? Deelname is gratis, alleen moeten je ouders je wel op tijd opgeven!

Dat kan door het onderstaande formuliertje in te vullen en op te sturen naar:

Ingeborg Donkersloot-Meijer, Seewei 28, 9142 VT Moddergat
Deze gegevens mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sluitingsdatum inschrijving is 30 mei 2018! Het inschrijfformulier is hier te downloaden. 

Contact

Mocht u nadere info wensen omtrent de vereniging of de Field Spaniel, dan kunt u een e-mail sturen aan:  info@fieldspaniel.nl

 

logo fscn

Op ontdekkingstocht

Op ontdekkingstocht

Kiekeboe

Kiekeboe

Aan de wandel

Aan de wandel