Herfstwandeling 2017

Herfstwandeling 22 oktober 2017
Deze keer is de jaarlijkse herfstwandeling op recreatieplas Bussloo, dat o.a. een losloopgebied voor honden van jong tot oud is. Het is een groot meer met grasvelden, strandjes en bosschages. Er kan gekozen worden voor de korte route tot en met een stevige wandeling van ± 2 uur. Een mooie gelegenheid waarbij de Fields en hun bazen elkaar kunnen ontmoeten. U wordt ontvangen in het restaurant “Hof van Bussloo”, dit bevindt zich aan de rand van de recreatieplas Bussloo. Bij aankomst wordt u, dit geldt voor zowel de leden als de gezinsleden, door de FSCN een kop koffie/thee met iets lekkers aangeboden. Introducees zijn uiteraard welkom maar zij zullen hun koffie, eventueel met iets lekkers, zelf moeten betalen aangezien de financiën van de vereniging beperkt zijn. Vanuit het restaurant moeten wij de weg oversteken waarna de wandeling kan beginnen. Na de wandeling komen wij weer terug bij restaurant “Hof van Bussloo” waar het mogelijk is om samen te gaan lunchen. De lunch is voor eigen rekening en er kan vanaf de kaart een keuze gemaakt worden. Komt u ook? Even een berichtje mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat wij weten hoeveel deelnemers wij kunnen verwachten.
Wanneer : 22 oktober 2017
Ontvangst : 11.00 uur Restaurant “Hof van Bussloo”
Wandelen : Daarna wandelen op Bussloo.
Lunch : Bij terugkomst samen lunchen.
Waar : Restaurant “Hof van Bussloo”, Breuninkhofweg 7, 7383 RP Bussloo (gem. Voorst).
Aanmelden : Dit kan via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wilt u uiterlijk 17 oktober laten weten met hoeveel personen u komt wandelen maar ook of u aan de lunch deel wilt nemen.Wij kijken er naar uit om u en uw Field(s) persoonlijk te ontmoeten op deze wandeling. Hoop op een mooie opkomst met veel Field Spaniëls.
Tot dan!!
Anja Reuvekamp

Contact

Mocht u nadere info wensen omtrent de vereniging of de Field Spaniel, dan kunt u een e-mail sturen aan:  info@fieldspaniel.nl

 

logo fscn

Op ontdekkingstocht

Op ontdekkingstocht

Kiekeboe

Kiekeboe

Aan de wandel

Aan de wandel